Живот в жив цвят

Актуализирана оценка на разположение!
Наскоро имахме възможността да разгледаме новите луковици от Hue с „по -богати цветове“, което значително подобрява цветовия сорт на продукта от Hue! Проверете тази актуализация на оценката тук.

Отказ от отговорност: Хората от Philips любезно предоставиха оттенък за този преглед. Както винаги, мненията са мои собствени.

Някои джаджи в крайна сметка са синоним на тяхната функция в пространството на мъдрите къщи. Когато хората вярват в мъдри термостати, те вярват в гнездото. Когато вярвате във вакуумите на робота, вярвате в Roomba. Възможностите са, когато вярвате в мъдри светлини, най -вероятно вярвате в Philips Hue.

Системата Hue винаги ми е привлекателна, но аз самият аз използвах продуктите за състезания, както и повечето ми приятели използват евтини нокаути или мъдри луковици от по-нисък клас. Накрая имах шанс да започна да тествам „бял ​​и цветен атмосферен стартов комплект“ по -рано това лято, както и бях развълнуван да открия за какво става въпрос за цялата суматоха.

Какво прави това застрахователно твърди?
Philips Hue е система от мъдри крушки, свързани с ZigBee, които синхронизират с централен център, за да осигурят пълното ви управление над светлините ви, използвайки вашия мъдър телефон. Системата Hue има избор за луковици, както и осветяване на почти всяка форма, в която можете да повярвате, но за тази оценка ще се съсредоточим върху „белия и върху цветовия атмосферен стартов комплект“, който използва v2.0 на техния хъб като както и 3 крушки A19.

Спецификации

3x бели, както и цветна атмосфера A19 крушки

800 лумена макс

16 милиона цвята

15 000 часа Живот на крушката

Топло, както и страхотни нюанси на бяла светлина

Dimmable чрез радиочестота до 5% (те не работят с външни димери)

Включва v2.0 на техния хъб със съвместимост с HomeKit на Apple

Работи с Wink, Nest, Wise Things, както и други мъдри къщи хъбове

2 -годишна гаранция

Philips Hue е най -добрата система за осветяване на къщата? Проверете, за да откриете!

Изглеждат и усещане

Крушките на Hue в крайна сметка са емблематични в пространството на мъдрите къщи, с техния умален размер, както и уникална ъглова форма, което ги прави и двете веднага разпознаваеми за ужасната тълпа, макар и сравнително неописана за всички останали. Бях наистина доста изненадан от размера на каквото и да е, когато моят стартер се появи преди няколко седмици; Кутията беше много по -малка от предишната им опаковка за системата V1.0, както и каквото и да се показва добре, когато отворих нещата. Компании за потребителски продукти: Никога не подценявайте ефекта от приятно разгръщане

Имаше няколко други изненади в магазина, когато започнах да настройвам каквото и да е. Като за начало новият център е много по -малък, отколкото очаквах, което е изгодно за моя вече претоварен мрежов рафт; Също така изглежда много по -хубаво от случайните блокове на грозната пластмаса, отколкото някои мъдри къщи системи очакват да използвате. Също така установих, че крушките на оттенъка използват гъсто мастоуможно стъкло, вместо евтино премахване на стъкло или дори пластмаса като луковиците на LIFX. Чувства се по -премиум като продукт (който е чисто субективен), както и ме направи особено страх да не изпусна крушка от 60 долара или да ги сложа в лампи, които младежите често чукат. Нашите младежи обаче никога не правят такива неща. Може би.

Основата на тези луковици „бяла и цветна атмосфера“ са боядисани с неутрално сребро (подобно на алуминиевия цвят на MacBook или iMac), както и ако добавите техните „бяла атмосфера“ към вашата система, ще сте Открийте бяла основа за тях. Стилът на самата крушка може да няма значение дали планирате да скриете своя вътре в закрепване, но е чудесно да разберете дали планирате да ги използвате изложени. Среброто на крушките, които тествах, върши чудесна задача да се смеси, тъй като има тенденция да се взима, както и да покаже тона на обкръжението си.

Въпреки че системата Hue се сдвоява с изумително количество приложения, както и хъбове (ще го покрием по -долу), ще стартирате нещата с официалното приложение на Philips на Philips, поне за сдвояване, както и за настройка на пространството. Ще разгледам индивидуалното изживяване по-долу, но съвсем наскоро актуализираното приложение за iOS обикновено е привлекателно, както и добре проектирано (което чувам, че е голямо подобрение в предишното им приложение).

Като цяло продуктът, както и официалното приложение, са толкова обмислени, колкото бихте се надявали на първокласен продукт на House.

Изпълнение, както и индивидуален опит

Настройвам
Можете да ги прецакате, както и да ги използвате незабавно като типична крушка, но истинското забавление започва, когато настроите моста, както и сдвоявате системата си от Hue с тяхното официално приложение.

Настройването на моста е безболезнено, стига да е лесно да получите достъп до вашия безжичен рутер, както и да има Ethernet порт; Просто включете главината, свържете Ethernet кабела към вашия рутер, както и спазвайте подканите в приложението Hue, за да продължите (което включваше натискане на бутон на моста на Hue, когато е подканена). След като азБеше свързан с моста, бях подканен да настроя бърза актуализация на фърмуера, както и да упълномощавам джаджата си с HomeKit, тъй като използвам системата с iOS устройства. Този процес беше тип роман, включително да се направи бърза снимка на кодов стикер в долната част на главината.

Целият процес ми отне около 3 минути (включително 2 минути актуализации на фърмуера), както и крушките на Hue, които прецаках по -рано, бяха незабавно контролируеми с приложението Hue. Това е прост процес на настройка, без да се страхувате.

Ежедневна употреба
Контролирането на светлините с приложението Hue е проста, но това отнема малко да се използва. Започвате, като назовавате светлините си, както и групирате крушките си в „стаи“. От този момент можете да включите цялото пространство включване/изключване, да променяте тъмността с плъзгач, както и да изберете от редица „сцени“ (или да създадете свои!), За да настроите пространството си с различни цветови палитри. Можете също така да прецизирате всяка светлина в стаята, да ги включите/изключите индивидуално, да настроите цвета им или бялата си температура, както и дори да променяте нивото им на мрачно ниво поотделно, ако желаете.

За да работи правилно, Hue очаква нейните крушки да бъдат оставени постоянно, използвайки или приложението, вашия глас или някой от техните персонализирани превключватели, за да ги включите или промените настройките им. Това означава в метода е, че вашето домакинство може постоянно да ги изключва случайно, което означава, че те няма да отговорят на вашите команди, докато не ги включите отново. Също така, те не са „състоящи“ като други цветни крушки като LIFX, което означава, че се нулират всеки път, когато загубят сила. Това не е огромна оферта (наистина съм благодарен, че по подразбиране на „нормалната“ топла бяла светлина), но ако вашата сила стартира през нощта, както и се върне отново, бъдете готови за светлини при пълен взрив!

В ежедневието открих, че Hue е особено фантастичен за спални, както и бонус предлагат космическа среда, където често искате да имате околна светлина или да настроите настроение за групови събирания. Те са взрив за филмова нощ, както и за танцови тържества (повече за това за секунда), както и просто удобни като цяло за различните им бели температури, както и за отлична способност за затъмняване. Поставете ги на цветна температура на дневна светлина с пълна яркост, докато сглобявате мебели, след което ги настройте на мека топла светлина с 30% яркост, когато се отпускате с Netflix по -късно вечерта.

Това е онези постоянни ощипвания, които ще откриете най -полезните, както и гласовото управление е наистина, наистина забавно с тези битови светлини. Поради тяхната отлична интеграция с HomeKit на Apple, можете да използвате Siri, за да включите/изключите светлините, да зададете разнообразни нива на тъмност, както и дори да зададете пространството на различни сцени или предварително зададен списък на типични цветове. Това, че Siri Manage е фантастично (