, аз открито признах, че имам съмнителен вкус, когато се отнася до аромати (здравей, Бритни), но не мога да помогна – харесвам това, което харесвам. Това са само няколко от любимите ми аромати.

Chanel Coco Mademoiselle
„Въпреки че Коко Мадмоазел е в семейството на ориенталските аромати, тя изобщо не мирише на задушно или староалково. Това е младежки и сложни. Няма да миришеш на стара дама, която обедива и търпи малки териерни кучета в тоалети Burberry. Ще миришете на уверена млада жена, която се спъва по улицата в класически черен костюм. ”

Stee lauder частна колекция tuberose gardenia
„За да съчетае внимателно ароматите на цветята в природата, Lauder използва ароматна технология, която те наричат„ природа непокътната “и с нея парфюмерите наистина удрят този по носа (Pardon the Pun). Носенето на аромата ме кара да се чувствам така, сякаш нося тубероза леи. ”

Елизабет Арден Средиземноморски бриз
„Нещо за аромата ми напомня за прясна, чиста вода (подобно на аква ди джио жени и жена с хладна вода), като аз отпивам лимонада на верандата на невероятен испански имот под наем с изглед към морето.“

Lancome Miracle завинаги
„Често намирам парфюмите на основата на храна прекалено сладки, особено когато са замесени аромати на плодовете, но чудото завинаги смеси добре плодовете и сметаната; Един аромат никога не доминира над останалите. Получавате само нотка на черен касис, а не цяла кошница в скара. Резултатът е топъл и шик. ”

Бритни Спиърс Среднощна фантазия
„Това е забавна, флиртуваща, младежка миризма. Аз го нося през нощта на среща или през почивните дни, но не за да работя, защото може да бъде малко мокро уплътнение/завинаги 21/ограничен, ако се прилага в твърде тежка доза. ”

Може от Парис Хилтън
„… Тя [Париж] се прибра вкъщи, за да направи малко добро проучване на пазара. „Ще ги накарам да миришат“, каза Париж на приятелите и семейството си, „и вижте какво им харесва най -много.“ С техния принос тя избра аромата, който смяташе за апелиране на най -широката публика. Резултатът беше Can Can, плодов флорален с нотки на цвете от Клементин, Касис, нектарин, мускус и кехлибар. ”

Пожелание от Сара Джесика Паркър
„… Когато получих тази бутилка от колата на Сара Джесика Паркър, бях много повече от подготвена да хатерада навсякъде, но смесица от любопитство и мазохизъм ме накара да поставя няколко капки на китката си. Изчаках и чаках и чаках знаменитостта на Eau de De да рита … но след това беше приятно шокирана, когато открих, че ми харесва как мирише. Всъщност това всъщност мирише доста добре – като лимони, пуловер на гаджето и бебето си прах, приготвени заедно в котел за много дълго време. ”

Тъй като сме на темата за ароматите, имате ли смачкане на аромата? Ако е така, какво харесвате в това?

Реклама

Реклама

Честит ден на гърбицата, приятели! Нека го направим добър.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега