обичам дрогериите, а не само за сладолед. Влизането в Walgreens е като да влезете в друго царство. Обичам всичко за дрогериите-успокояващата сома-еска музика, как те заключват парфюма в калъфи за стъкло, странните сезонни гноми на тревата, коледните орнаменти, детските басейни-обичам всичко това.

И странните хора винаги се мотаят в дрогериите посред нощ. Знам това, защото съм един от тях и никога не съм единственият човек там.

Реклама

Реклама

Никаква уважаваща самостоятелно аптека не е пълна без раздел за красота и ето някои от любимите ми находки за красота на дрогериите, всички заедно струват огромни 29 долара.

Балсамът за чанти е непоколебим фантастичен, 6 долара
„[От етикета]… добре измийте биберони и виме с отделни кърпи преди всяко доене. За да избегнете замърсяване след всяко доене, къпете вимето с много гореща вода, съблечете мляко и суха кожа. Нанесете балсам за торбички свободно и масажирайте нежно с този доказан мехлем два пъти дневно. Този продукт не съдържа алкохол. ”

Neutrogena Moistureshine Lip Spf 20 Lipgloss, 6 долара
„При $ 14 долара поп, нямам намерение да рискувам да загубя гланцово облекло, така че на плажните пътувания донасям по протежение на моята тръба на неутрогена влага в Moistureshine Liph Spf 20 в блясък (6 долара). Тази тръба от гланцове на Lil работи като чар, струва наполовина колкото се прави гланцовото облекло и все още осигурява страхотна защита на SPF. ”

Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Pencil в Jungle Green, $ 3
„Тази зашеметяваща изумрудена очна линия е мека, плъзга лесно, има целодневна трайна сила и придава блестящ цвят на цвета. И това е само $ 2,99 в Walgreens, здравей! Ако усещате, че сърбежът да опитате зелена лайнер с тон на бижу, това е идеалният начин да тествате водите, без да се налага да харчите много пари. ”

Freeman Papaya и Lime Overboard Shine Conditioner, $ 4
„Имам по -мека коса тази седмица за 3,99 долара. Мисля, че това е доста постижение. Бил съм балсам, измиващ се с фрийман папая и липа зад борда на блясък балсам, а сега косата ми е толкова гладка и подскачаща изглежда Докато слънчевата светлина гали новата ми коса от 3,99 долара. Fo ‘reals. ”

Фондация Maybelline Pure Makeup, $ 6
„Аз изтласквам моя овлажнител на Laura Mercier, но истината да се каже, че моите нискотарифни задници мразят да платя 42,00 долара за това. Трябва да има прилична фондация за дрогерии, която не причинява пробиви. Възможно ли е отговорът да бъде фондацията за чист грим на Maybelline? “

Crest Vivid бяла паста за зъби, $ 4
„Точно когато си помислих, че съм срещал най -готиния зъболекар досега, тя изплаши Bejeebus от мен, като ми изнесе напълно страшна лекция за значението на здравето на венците. Имаше много, много, много плашещи снимки на гингивит и подути венци. Не е хубаво, хора. Оттогава излизам добродетелите на монетен копче. ”

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега