един от осемте основни острова, които съставляват определянето на Хаваите, Оаху е къща на около 900 000 души, или 75 процента от местното население на щата. Родителите на Ел Хъб онлайн в малкия град Канеохе, който се намира от източната страна на острова.

Когато говорите за Хаваите, не говорите за голяма зона. Всеки от островите е малко по континентални стандарти. За местните жители шофирането от единия край на Оаху до другия представлява значително пътуване. За тях това е, но в действителност най -отдалеченото разстояние може да измине в директна линия, без да се оран в морето, никога не е много повече от 44 мили (71 км).

Реклама

Вижте по -голяма карта

Много посетители на Оаху се показват, че очакват безлюден, спокоен тропически остров с плажове, доколкото окото може да види, както и някои напускат острова недоволен след пътуването си, тъй като Оаху се сблъсква с активност (и пазаруване!). Въпреки че има снежните бели плажове, планинските походи, уединени водопади, прекрасни цветя, както и топъл климат, които включват живот в тропиците, това е също и къщи на практически милион души, етнически разнообразни, както и забързани със собствения си живот.

Хората са това, което правят Хаваите толкова специални. Това е едно от най -расовите, но етнически интегрирани места в Америка, както и е единственото уточняване в Съюза, в който хората от полинезийски, както и ориенталски произход превъзхождат всички други демографски групи.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Няколко от предпочитаните от мен хавайски марки чар

Aloha Sun Botanicals – I * обичам * тази линия, по -специално необходимите спрейове на маслото на Maui Mists. Вярвам, че те миризят небесно, както и при 13 долара, те са кражба.

Island Essence-очарователните етикети на функцията за опаковане винтидж снимки, вдъхновени от хавайските хоти.

Лосион за мадама на Мауи – Лосион за Браунинг – никога не съм използвал това на тен, тъй като бях кафяв, когато щъркелът ми предостави, но от други жени съм чувал, че тези неща произвеждат прекрасен, богат тен.

Хавайската баня, както и тялото – тези ръчно изработени сапуни, както и продуктът на тялото са направени на северния бряг на Оаху (сърф столица на Хаваите). Харесвам Северния бряг заради естествения си чар, както и тъй като е също там, където Ел Хъб, както и аз се закачих.

Maleana Wedding Event Cosmetics – Dorys Foltin, гримьор на Oahu, продуцира тази линия от фантастичен грим. Dorys направи грима ми за сватбено събитие преди две години, както и използва продуктите си върху мен, за да създам естествен вид със златни очи, розови бузи, както и розови устни. Ако вие или някой, когото разбирате, решите да се закачите на Oahu, резервирайте Dorys, тъй като тя е много добра, както и има голяма игра за грим.

Някои от най -представените групи на Хаваите са хавайци, филипинци, китайски, японски, португалски, както и пуерторини. Отличните баби и дядовци на Ел Хъб се отнасят до Хаваите от Португалия в началото на 1900 г., за да работят в захарната тръстика, както и на ананасовите полета заедно с други хора, които са емигрирали от домашните си страни.

През годините на хората, живеещи в такава близост до всеки друг, се появиха култури, които се присъединиха, както и хаваите днес се появиха, хавай, в който хората от смесено хавайско-китайско-филипино-португалски произход ядат суши за вечеря, слушайте се кънтри музика, както и пазарувайте в Wal-Mart през почивните дни.

Реклама

През следващата седмица ще видите много наистина необичайни, както и завладяващи снимки в този блог, „Снимки на Оаху“, едно от предпочитаните от мен места в света. Надявам се и вие да ви харесат.

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън