О, небето, аз съм пълен. Като, дори и моите еластични панталони се борят. Тази сутрин имах брънч в местна фуга за закуска тук в Новато, наречена Марвин. Това беше преди няколко часа и все още съм отвъд пълнен. Мисля, че дори изядох чинията, когато довърших това, което беше върху нея – две яйца Бенедикт, гарнирани със спанак, гъби, домати и авокадо (без сос Hollandaise за мен, моля) и голяма помощ на хеш кафяви. Всички измитиха с около четири чаши кафе (хъс!). Ако някога сте в квартала, люлейте се от Марвин за закуска или брънч, ако можете. Храната е вкусна!

Как върви днес? Разделите се накисват малко слънце до прозореца. Мога да кажа, че иска да избере разходка навън, но алергиите ми ме поставиха на самоналожена къща арест. Мисля, че ще се придържам към писането, сърфирането в мрежата и вместо това актуализирам списъка си за изпълнение на музика.

Реклама

Не съм го актуализирал от месеци. Знам със сигурност, че добавям няколко мелодии от саундтрака към веднъж. виждал ли си го? Това е ирландски филм за двама приятели, единият борещ се уличен музикант, а другата жена, която среща една вечер по време на едно от изпълненията си. Толкова трогателно, душевно и горчиво. Връзката им наистина стигна до мен и оттогава не успях да спра да мисля за това.

Също така в списъка – няколко песни от британска група, наречена Go! Екип. Техните неща имат много ритник към него. Това е пикантно, с добра доза хип-хоп, нещо като Gnarls Barkley среща Cibo Matto.

Ако харесвате звука им и живеете в района на залива, те играят в мецанин следващата сряда, 20 април в SF. Обзалагам се, че биха били много забавни да видят на живо.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Какво правиш сега? Можете ли да дойдете да поздравите в отворената нишка?

Малко за отворената нишка …

Ако сте нов в отворената нишка, тук е накратко:

Това е просто публикация, в която оставяме коментари един за друг и говорим за всичко, което ни е на ум – музика, храна, чар (разбира се!), Телевизионни предавания, домашни любимци, каквото и да е! Спрете до ако/когато можете.

Нямам търпение да те видя вътре!

Реклама

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

P.S. Само за да мога да кажа, че в тази публикация е имало нещо, свързано с грима, NARS Summer 2011 вече е онлайн. Уоут!