Консумирана съм с оранжевия й мрамор! Чалби за червило Swatch-A-Thon.
Здравейте, както и доволен Caturday! Роузи изпраща своите поздрави (заедно със здравословна доза Torbie-Tude.) Толкова съм развълнувана да пия кафе днес, тъй като наскоро намерих насладата от половин и половина. Сериозно, в коя пещера живея? -Тъй като половин и половина е там, където е!

Използвах се, че съм момиче от цял ​​мили в моето, но напоследък не ми харесва как точно поема млякото, така че не мога да опитам кафето на заден план. С половин и половина все още мога да получа аромата на кафе заедно със сметаната. Сутринта си правя поръсване в кафето си (около две супени лъжици), както и животът ми е постоянно променен.

Реклама

Влез в корема ми!
Докато се гмуркам в тази чаша (толкова добра), продължете напред, както и вземете своя избор на сутрешна напитка, тъй като е време за четенето на тази седмица.

Ако търсите няколко нови думи, които да използвате този уикенд, ето ето няколко страхотни, които трябва да опитате: Vamoose, нечестиво, както и Canoodle.

Има разрастваща се област на изследване в реконструкцията, както и запазването на аромата. Учени, историци, както и специалисти по културно наследство работят заедно, за да каталогизират миризмите на нашето време – особено тези, които могат да изчезнат след няколко десетилетия.

Говорейки за аромати … историци, учените, както и парфюмери, използват AI, за да уловят това, което Европа мирише между 16 -ти, както и от началото на 20 век. (Очевидно беше някак смрадливо!)

В ситуация сте също толкова консумирани с короната, колкото и аз, точно тук са 14 забавни факта за сватбата на принцеса Даяна.

Котето може скоро да се премести в Белия дом. Разпитвам се дали ще има ивици? Бих искал да видя „първи табби“.

Някой, моля, ще закупи това легло с котешки лабиринт вътре?

ТОВА Е ТОЛКОВА ДОБРО!

Неделен тип като в събота

Сега съм на ритник на Cerave.

Чувстваща се музика

Когато вярвам в Конър в бъдещето като млада дама в света, гледам видеоклипове като тази.

Реклама

Какво получи на палубата днес?

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Карън