, седнал по -високо.

Искате ли да спечелите този стол? Регистрирайте се за нашия канал в YouTube, както и харесвайте/оставете коментар за видеото по -долу, както и веднага ще бъдете влезли, за да спечелите като част от нашето предаване на 1000 клиента!

Искате ли да видите как точно Sitpack Campster се сравнява с други видни лагерни столове? Проверете нашето най -голямо сравнение на стола на лагера тук!

Ние сме дълбоко в лятото на 2020 г. точно тук, в Съединените щати, както и за да бъда честен, няма много, което да се чувства безрисково да се изпълнява насред тази пандемия, освен да излезем навън. Къмпинг, каяци, както и (социално-разстояния) готвене са името на играта за нашето семейство, което показва, че разглеждаме внимателно текущите напредъци на открито през цялото лятно време.

Няма нищо, на което домакинството ни бие много повече от страхотно място, така че бях трудно в работата, подготвяйки се в сравнение с няколко от най -гениалните избори за сядане там. Sitpack от Дания съвсем наскоро изпрати производствена извадка от новия им стол „Campster“, така че вярвах, че би било забавно да разгледам този компактен стол, който се опитва да отстрани познат проблем.

Какво прави това застрахователно твърди?

Campster е работа в Indiegogo за разработване на лек, както и изключително преносим стол, който е с висок облекчен, както и наистина удобен за сядане. -Уаут стил, подобен на други столове, които сме прегледали, но с много по -висока позиция за сядане.

Казаха ми, че производствената проба, която получих, липсват няколко незначителни подобрения (като по-добре заключващи се опорни оръжия, както и гумени крака за краката), но след като разходи известно време с Campster, имам чувството, че вече имам страхотен смисъл на своите плюсове, както и минуси.

Какво харесвам в Campster

Първото нещо на първото нещо … този стол е наистина лек! С малко повече от 2 фунта открих Campster също толкова лесен за носене, колкото и моя заветният стол на Helinox. Всъщност това е изключително леко тегло, по същия начин създаденият CLIQ стол се чувства като донесе тухла (макар че е абсолютно много по -стабилен; много повече за това за минута). Включената чанта за прашка е отлично докосване, както и аз успях да извадя стола от чантата (и обратно в нея!) С малко усилия.

Поставянето на Campster е полъх, с краката, които есента на място с гравитация, както и специална система за поддръжка, която се заключва на място с телескопично движение, изпълнено от основен обрат, за да подрежда бялата маркировка. Не съм сигурен, че е много по -бърз от другите системи за заключване на ръката, но се чувства много по -малко вероятно да прищипвате пръстите ви, отколкото системата на бутоните, открита на стола CLIQ.

Застрахователната иск на Campster за слава е позата на местата за сядане, както и абсолютно постига тази цел. Седенето на Кампстър е много по-близко до седенето на висок табуретка, която седналата седнала настройка на стола CLIQ или Helinox. За бързо място ми харесва да имам Campster наоколо, но с течение на времето открих, че предпочитам много по -поддържащата стойка за сядане на другите столове.

Това, което не харесвам (поне идеално сега)

Това ме води в елементите на Campster, в които не се наслаждавам толкова много, което е най -вече методът, който откривам, че препозиционирам тялото си на стола само след няколко минути. Да седим изправено като на столче, се чувства доста солидно, но когато се примирявах срещу (иначе удобната) седалка назад, както другата ми половина, както и аз открих, че се движим надолу към ръба на предната опора, както и трябва да поставим краката си в Метод, който да ни задържи. Тази настройка е добре за няколко минути наведнъж, но има нужда от вас да се преместите назад, както и да се изправите между седенето, както и да се облегнете назад, за да останете удобно, ако седите за по -дълъг период.

Също така открих краката в стила в стила, за да се чувствам малко по-малко позитивно от останалите столове с 4 крака, както и въпреки че Sitpack заявява, че те надграждат заключващата система в ръце твърдост във времето.

Това е само първи вид, но аз открих, че Кампстър е забавен битов стол. Дали е идеалният стол за вас, ще зависи от предпочитаната ви стойка за сядане, както и от навиците. Ако се опитвате да намерите лек стол, който да хвърлите в пакета си за бърз поход до водопад, Campster може да е точно това, което търсите.

Ново: Искате ли да видите как точно Sitpack Campster се сравнява с други видни лагерни столове? Проверете нашето най -голямо видео за сравнение на стола на лагера тук!