, написана от Julianne
Днес Джулиан от домакинството Джулас споделя нетрадиционен метод за поставяне на очарователен култ, традиционен за работа.

Всички разбираме известното Smith’s Rosebud Salve, известното многоцелево лекарство за лекарство в доста калай. Можете да го използвате на устните си, върху кожата си, както и на обривата на пелената си. Винаги се предлага най -добре от касиерите в Сефора с всички останали чаровни трябва, като къдрика на миглите Shu Uemura. Това е американска класика. “

Реклама

Въпреки това, може да подценявате истинската сила на калай на Rosebud. Макар че е доста отвън, както и доста на устните ви (може би не толкова на обривата на пелената ви …), той също е изключително доста хайлайтър. Въпреки че натрупването на зависими от грим отдавна са разходи, куп пари за строб крем на Benefit или Strobe Cream на Mac, както и други еквиваленти на лицето на ослепителни коледни светлини, услугата за вашите подчертаващи неволи може да седи в чантата ви.

Всъщност, когато много за първи път го опитах за себе си, както и използвах Rosebud Salve на костите на горната ми буза, бях шокиран точно как ми запали лицето … и ми спести 24 долара на High Bene Beam. Когато се смеси в кожата, Rosebud произвежда перлен блясък, който е фин, но ефективен. Също така обичам да го сложа над лъка на моя купидон, за да подчертая тъжните ми малки устни.

Реклама

Носещ розебуд Салве

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Ако решите да нанесете скъпите си хайлайфове, както и да опитате Rosebud за себе си, имайте предвид няколко трика. Уверете се, че го смесвате – ако не, може да изпълните опасността да изглеждате (и да се чувствате) мазни. Можете да се развиете към предварителния си слой от Rosebud, но не забравяйте да не се превърнете в джак-о-фенер. Откривам, че човек слой ми пасва за институция, както и за връщане на дни за грим, както и два е просто достатъчен за много по -забележителна привлекателност. Освен това, ако имате мазна/склонна към акне кожа, продължете с повишено внимание. “

Така или иначе, Rosebud може би е най -новият ви приятел за очарование. Той е достъпен, както и доста, както и е лесно да се приведе със себе си, ако изисквате отново докосване … или онези досадни обриви за пелени отново. За мен Rosebud Salve е трябва – винаги го държа в чантата си, както и разбирам, че не съм единственият. Легионите на феновете стоят до Роузбуд като техният балсам за устни с светия граал; Защо да не го направим и вашият HG Highlighter?

Написано от Джулиан
Тази публикация е написана от квалифицираната Джулиан, висша висша институция, завършваща през юни. Тя обича да пише, нейната 11-годишна басет хрътка, Моли, както и грим от Mac, NARS, Metropolitan Decay, NYX, както и Revlon. Някой ден Джулиан наистина се надява да работи като писател или продуцент за телевизия, както и филми.