Една кутия, за да ги насочите?

Почти всеки телевизор (и джаджата, която се включва в него) разполага с някакъв вид стрийминг в наши дни, но е предизвикателство да открие, че човек приспособление, което обединява всичките ви услуги, както и го прави добре. Именно там идва телевизорът на Nvidia Shield.

Телевизията Shield обещава да бъде върховната стрийминг кутия, интегрирайки фантастичния интерфейс на Android TV с несравнимия графичен опит на NVIDIA. Това води до парна кутия, която разполага с 4K HDR стрийминг от най-добрите услуги, плюс изненадващо стабилна конфигурация за игри с качество на конзолата. За разлика от някои стрийминг кутии (и определено за разлика от вградените приложения на вашия телевизор), SHIELD TV е светкавичен бърз, както и разполага с най-високия AV функции на AV за стрийминг, които съм виждал на кутия като тази. В допълнение, SHIELD TV също включва игрови контролер, който наистина е разработен за истински игри, което е добре дошла почивка от другите кутии, които просто функционират „бутони за игри“, обусловени в медиен контролер.

Също така копая очарованието на GeForce Now Gaming Service (която излъчва високооктанови компютърни игри от сървърите на NVIDIA), както и способността да предавате собствените си компютърни игри, задвижвани от NVIDIA, към щита като безмозъчно лесен телевизионен интерфейс.

Това, което прави телевизора на Shield особено завладяващ за мъдката къща на House, са гарантираните допълнения на някои доста страхотно представяне на House Hub през следващите месеци. Доста фантастично е да получите цялото това изпълнение от една лесна кутия.

SHIELD TV се продава за 199 долара, както и ако сте на пазара за стример, това е добре да се разглежда.