: Giveaway вече е затворен, а победителят е Аманда! Поздравления, Аманда! Ако сте влезли, но не сте спечелили този път наоколо, продължете да се опитвате и щракнете тук, за да въведете някакви текущи подаръци, преди да се струвате.

Искате ли да говорите за шокирани? На практика бях настинал първия път, когато щракнах, за да пусна това видео в YouTube на младия Стефани Германота, гъделичкайки слоновете в NYU. Аз съм сериозен – забравете тази рокля с месо. Това момиче може да пее!

Реклама

Flash напред към 2010 г. Беше студено и разтърсване на февруари в голяма част от страната. Стефани вече беше Гага, а тя, Мак и г -жа Синди Лаупър решиха да загряват нещата с чифт нови червила на Viva Glam.

Ако все още не сте получили ръцете и устните си по червилото на Viva Glam Gaga (14,50 долара), хладно тонизирано розово с висок блясък на блясъка, имам ли раздаване за вас.

Червилата на Viva Glam на Mac и фондът за Mac AIDS, които ще подкрепят, са две от любимите ми неща за марката и нямам търпение да дам на тази синя розова красавица добър дом.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Едно (1) червило Mac Viva Glam Gaga (стойност от $ 14.50).

Има два начина за влизане и можете да направите и двете за два шанса да спечелите. Първо, можете да влезете, като оставите коментар в долната част на този пост, коментар за нещо изобщо – по -тропически плажове или алпийски гори? Повече Кати Пери или Лейди Гага? Още Mac или Chanel? Или, по дяволите, просто говори за лампи.

Второ, можете да въведете, като ме следвате в Twitter @KarenMBB и Retweeting (RT) Следното съобщение:

Следвайте @karenmbb и RT, за да спечелите червилото Mac Viva Glam Gaga

Крайният срок за влизане е петък, 3 декември 2010 г. от 23:59 ч. (PT).

Участниците трябва да въведат, използвайки валиден имейл адрес и/или акаунт в Twitter, за да спечелят.

Максимум два (2) записа на човек – един в рамките на коментарите в долната част на тази публикация и втори запис чрез Twitter ми се обърна @KarenMBB.

Конкурсът е отворен за лица от всяка държава, които са навършили мнозинството според техните местни закони (18 в Съединените щати с тези изключения: Алабама и Небраска, 19; Мисисипи, 21).

Tabs и аз (досега наричан „T-Money и K-Dawg“) ще избера един (1) победител на случаен принцип от записите или останали в коментарите в долната част на тази публикация в блога или адресирани до @KarenMBB в Twitter.

Победителят ще бъде обявен тук в рамките на 48 часа от крайния срок.

Празнота, когато е забранена от закона.

Реклама

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Победител: Подаването вече е затворено, а победителят е Аманда! Поздравления, Аманда! Ако сте влезли, но не сте спечелили този път наоколо, продължете да се опитвате и щракнете тук, за да въведете някакви текущи подаръци, преди да се струвате.