Изглежда, че човекът на UPS няма да бъде единственият пич в офис спортните шорти. The New York Times съобщава, че много повече и много повече мъже носят шорти за работа.

„Първо дойдоха небрежни петък, този ужасен епизод в историята на модата, с поканата им за мъжете да търгуват с костюми за докери и да разменят подходяща тениска и вратовръзка за отворена шия и дръзка светкавица от мъжествен DÃ © Colletage.

Тогава голият глезен мигрира от събота в селски клуб в понеделник в заседателната стая и неочаквано мъже, независимо дали са обувки в крила или мокасини, бяха широко виждани без чорапи. Сега изглежда, че след някои спирки и стартира през последните сезони, мъжете от работната сила на бялата яка тръгват в офиса в къси панталони.

Това не беше много повече от миг, в сарториалния дълъг изглед, че на човек, който се отнася до работа, носещ къси панталони, щеше да бъде показан на вратата – или така или иначе, предвид адреса на човешките ресурси в U.P.S. Всичко, което изглежда се променя. ”

Обикновено съм привърженик на модната свобода на работното място (носете това, което Чу иска, глупак!), Но имам само три думи, които да кажа за тази тенденция: О. По дяволите. НЕ.

Реклама

Някои мъже имат съмнителен вкус, когато се отнася до облеклото, и не мисля, че искам да видя косматните крака на моя колега, докато той дронира и за изграждане на екип и опростени най-добри практики. Видовете хора, които могат да се измъкнат с къси панталони на работа, са обикновено баскетболни звезди, модели Abercrombie и Fitch или китаристи за AC/DC.
Какво мислите за мъжете, които носят къси панталони за работа?
()

Надявам се, че всички тези хора, носещи шорти за работа, имат добрия смисъл да поставят някакъв лосион на своите игри. Eww!

Реклама

И така, как идва сутринта ви? Идеално сега разпадам малко кафе с раздели с чилин в скута си. Току -що завърших няколко часа работа на свободна практика и сега си правя кратка почивка, за да „проуча“ (хаха) новите мак -ластерни близнаци и звездни флаш колекции.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Карън