страхотна сутрин, честна дама. Възхитен ден на майката на всички вие горещи мами там. Раздели, както се очакваше, дори не ми взеха карта или цветя. О, добре …

Ха! Вярвам, че това е достатъчно луда котешка жена за една неделя. Обратно към обжалването – имахте ли предпочитан продукт тази седмица? Наистина се наслаждавах да чуя за Rosebud Salve. Използвах го и преди, но това се оттегли от екрана на радара ми, докато гостът на Джулиан публикува тази седмица. Време е да се сдобиете с калай, както и да се запознаете отново, метини.

Реклама

Приятна сутрин! Ще се чуем скоро.

Tokidoki Perfetto очна линия в Donutella, както и един метод за носене на розово

„Хм… розов лайнер? Да, това не е типичното ви основно кафяво или черно, но това не е причина да се страхувате, тъй като Donutella е тук! Тази сладурана е наистина носена. Ето един фин метод, за да го носите, който е доста изпълним за деня. Използвах комбинация от продукти от Mac, Tokidoki, както и Rimmel. ”

Сделката за разпад на столичния размер от 14 долара със случая

„Те заявяват, че страхотните неща са налични в малки пакети, както и по въпроса за сделката на Metropolitan Decay със случая, това е вярно. Е … най -вече. Малката цена за този пай от сладур в началото ми хвана окото – обикновени 14 долара за тотална комбинация за грим за очи, устни, както и бузи! Трябва да като сключите сделка! ”

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Bobbi Brown направи лечението устна излъчване на тройна заплаха от Lippie

„Всяка тръба е чисто (недоволно, както и недушено) червило, овлажняващо обработка, както и слънцезащитен блок, превърнат в едно. Обръщах се сред розово блясък, малиново розово, както и лунна светлина роза. Всяка по един луд меко с постоянно тънка, нелепна текстура, тричасово време за износване, както и полупрозрачна непрозрачност. Отличен за ежедневни, лятно време устни. ”

Подчертаващата сила на Rosebud Salve

„Всички ние разбираме популярния Смит Роузбуд Салве, известният многоцелев лекар по лекарство в доста калайд. Можете да го използвате на устните си, върху кожата си, както и върху обрива на пелена. Винаги се предлага идеално от касиерите в Сефора с всички останали апелативни задължителни, като къдренето на миглите Shu Uemura. Това е американска класика. “

Максимизирайте дразнещата си ресни с Rimmel The Max Volume Flash Mascara

„Предлага се в черно, както и в екстремни черни, максимални звукови флаш се приспособяват към миглите, като те излизат от стил, разделящи, както и дефиниране на всеки последен от тях (дори и малките пънчета). Две до три слоя произвеждат пълен, перотен вид на миг, господин Snufleupagus ще завижда. ”

Neutrogena Хидратиращи почистващи кърпи: Още една отлична причина за носене на грим

„Първите неща, които наблюдавах за тях, бяха ментовият флорален аромат, както и точно колко меки се чувстват – като опашката на зайче. Ароматът привлече вниманието ми, но структурата ми открадна сърцето! Имам комбинирана суха/мазна кожа, както и много кърпички не работят добре за мен, особено когато се отнася до елиминиране на водоустойчив грим. Няма подобни проблеми … ”

Smashbox Hyperlash Mascara: Едноитовото чудо

Реклама

„Първият път, когато използвах слой от него, толкова ми хареса резултатите, че бях сигурен, че виждам нов задължителен маскара за пролетта, нещо, което може да държи своето срещу Mac Opulash, както и бях подготвен За да залагам предпочитаната от него двойка сандали на платформата … ”

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън