Най -доброто място в къщата.

Отказ от отговорност: Хората от Tuft & Needle много любезно предоставиха A & Pouch за този преглед. Както винаги, мненията са мои собствени.

Всеки има любимо място. Независимо дали се промъква за телефонно обаждане или претендиране на място за филмова нощ, почти всяко жилищно пространство има място за място. За много семейства това е надеждният лежащ в ъгъла или може би определена страна на дивана. За нашата всекидневна това е новият стол за торбички с пяна на Tuft & Needle.

& Торбичката пристигна на прага ни преди няколко месеца и оттогава се наслаждаваме всеки ден (и филмова нощ). Ето причините, които ще искате да добавите една (или няколко!) В дома си.

Спецификации

48 ″ w x 48 ″ l x 48 ″ h

Изпълнен със Certipur-US сертифицирана T&N адаптивна пяна

Мек, ватиран капак със заключващ цип

Произведено в САЩ

100-дневна пътека

3-годишна гаранция

Предлага се в 3 цвята

Опитът за доставка и разопаковане

& Торбичката беше доставена в дома ни по същия начин като любимия ни матрак от мента: във висока, изненадващо кльощава кутия. Другата изненада е колко тежка (73 паунда!) Тази кутия се чувства. Това определено е работа с двама души, просто я вкарва на вратата.

Разкриването на и торбичката е наистина забавно. Отворете го, разточете пластмасата, а & торбичката веднага ще започне да се разширява и издува. Една дума за предупреждение: Ако децата ви са навсякъде около вас, ще бъде почти невъзможно да ги задържите достатъчно дълго, за да може & торбичката да се разшири напълно и да се наслаждава.

Дизайн

Лорън (жена ми) е наш резидентен дизайнерски критик, а думите й за & торбичката го казаха най -добре: „Това е първият гигантски стол от Beanbag, който видях, който всъщност искам в къщата си.“ & Торбичката разполага с изненадващо трайно усещане за плетена покривка с ватирана опорна лента, която се предлага в три цвята (ние отидохме с “каменното” сиво). Моделът на корицата е неутрален с вкус и изглежда страхотно в модерната ни всекидневна в средата на века.

Комфорт и използваемост

& Торбичката е толкова удобна, че нашите деца се борят за правото да седят в нея и това е може би най -високата похвала, която бих могъл да го дам. Той е толкова мек и удобен, колкото бихте се надявали, и това е най -добрата седалка „разходка в стая и спускане надолу“.

Изненадващо е и твърдо; Може да очаквате да потънете надолу в и торбичката, но освен ако наистина не се хвърлите в нея, ще откриете, че това е само с тенденция да потъне около 1/3 от пътя, като предоставяте гърба си много повече подкрепа, която бихте очаквали . Това също означава, че може да се окажете, че се впускате в него няколко пъти, преди да потънете в него по начин, който е позицията за сядане, която търсите. Ако нежно седнете на него, може да се окажете под странен ъгъл, който вероятно ще искате да коригирате след няколко минути.

Въпреки че & торбичката се чувства супер тежко в кутията си, преместването му около вашето жилищно пространство (нещо, което ще се превърне в популярен навик) е изненадващо лесно, като просто го търкаляте наоколо. Също така е забавно да го размахваш обратно, когато стане малко плосък. Просто го разточете няколко пъти за около 10 секунди и той ще се върне към пълната си и щастлива оригинално състояние.

Една последна полезна функция, която искам да спомена, е лесната му корица с цип, която остава скрита зад обикновен капак. Тежкото покритие изглежда, че може да отнеме побой, но е успокояващо да се знае, че е лесно да ципнете и да се хвърлите в пералнята, ако някога се удари бедствие.

Изграждане на качество и надеждност

Не мога да подчертая достатъчно колко здрава е корицата на и торбичката. Някои от нашите приятели имат конкурентни столове за чанти, а тъканта им вече е доста пребита само след няколко години. Плетената покривка на & торбичката е с осезаемо по -хубаво качество.

Също така обичам, че & торбичката има 3-годишна гаранция, въпреки че не виждам някой да го използва. Пянатата е гъста и пружинна и изглежда, че ще отнеме някои доста екстремни случаи на употреба, за да се износят това нещо.

Достъпност

При 450 долара & торбичката е на цена както по-ниска от някои по-известни конкуренти, така и по-висока от столовете за чанти cheapo, които можете да намерите в Amazon. След като го използвах за няколко месеца, мисля, че тази цена е спот. & Торбичката е много по -удобна, че са по -скъпите си конкуренти и са с много по -високо качество от по -евтините столове. Това е страхотна инвестиция в семейната ви стая.

Заключение

Казано смело, & чантата е толкова забавна и удобна, че е трудно да не обичате. Веднага ще превърне всяко жилищно пространство от задушно до удобно и ще се превърне в едно от най-търсените места във вашия дом. Просто не се изненадвайте, ако причинява разрив във вашето семейство