Steno магазините са толкова забавни, нали? Мога да прекарвам часове за пазаруване на тематични тетрадки, механични моливи, комплекти за писалки, фантастични бланки, ароматизирани гуми и ей там котето моливи …

Може би затова съм гадник за грим под формата на писалка. Когато чуя тези думи „грим под формата на писалка“, нещо ми идва над мен (не, това не е Джъстин Бийбър треска!).

Реклама

Опитахте ли новия Clarins Instant Sun Light Click & Gloss SPF 6 Lipglosss? Част от колекцията за грим за незабавна слънчева светлина, те са по 18 долара всяка-прекомерна цена за Steno, да, но не абсолютно извън линия за гланц.

Те идват с невероятен апликатор за четка за щракване в три чисти, блестящи нюанса.

Не успях да предпазя палеца си от щракване на ванилия, леката бежово с бледо златисто блясък. Това беше моята писалка за мозъчна атака, хаха! Текстурата със средно тегло не се залепва, не е зърнеста по никакъв начин и се чувства гладка на устните ми. Кларинс също беше любезен да хвърли тире от защита на слънцето – SPF 6 – което не е много, но се обзалагам, че помага.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Що се отнася до това как мисля, че те правят устните ми да изглеждат: целуващи се! Жалко, че те не продължават, но минута – добре, 60 от тях или след това. Получавам около час цвят от Click & Gloss, преди да се наложи да кандидатствам отново.

И биха могли да издържат на много по -хидратиране, отколкото са. След един ден, носейки ги устните ми се чувстват малко от сухата страна … Чудя се дали това е заради вкусното искрящ аромат на сода и аромат, който неизбежно ме накара да оближа устните си, много.

Реклама

Давам големи реквизити на Clarins за направата на толкова вкусен, невероятно доста естествен чист гланц, който съдържа SPF (стомахът ми се размива, просто мислейки за това!), Но 18 долара изглежда много да платя за нещо, което едва трае един час. Оценка на блога за грим и обжалване: B

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън