, спазването на приноса е от още един автор.

Домът е мястото, където е сърцето. Там се работи в края на деня, отвийте се, както и се отпускате, но също така е мястото, където се чувствате много сигурни. Къщата е мястото, където е вашето домакинство, където животът заема местоположение, както и къде се прави бъдещето.

Но концепцията за това, което прави къщата, също се променя. Тъй като климата се променя, нашите социални идеологии модифицират, както и дори метода, който взаимодействаме, е естествено, че нашите домашни среди също се изместват с времето.

От нови покривни решения, слънчеви панели, както и екологично чисти се развиват до Wise House Tech, както и интериорен дизайн, къщата се развива при нас. Точно ето няколко модификации, които може би сте забелязали.

Зеленото е новото бежово
Някога, каквото и да беше бежово. Магнолия беше ударена по всяка стена, килимите бяха бели или сметани в най-добрите, както и дори мебелите бяха нежни. Сега къщата е преминала екологична, както и растенията са голям моден модел, който надхвърля прост вид, както и носи по-чист въздух, по-здравословен живот, както и много по-добро психично здраве и благосъстояние.

Част от причината за тази модификация е урбанизацията на по -голямата част от населението. Хората искат да се свържат отново с природата, както и ако не могат да я видят извън прозореца си, вместо това ще го внесат вътре. Покривите на Sedum също се увеличават на популярност сред самостоятелното строители, както и градинарството, особено растящите плодове, както и зеленчуците, също е в нагоре.

Бъдещето е технологично
Хората винаги са обичали да представят технологии в домовете си, от полезни бели продукти като перални до забавни неща като телевизори, игри, както и джаджи. Въпреки това как точно работи тази иновация с нашата къща се променя. Вече не искаме да внасяме технологиите в нашите имоти, искаме той да се свърже с физическата зона, за да произвежда мъдър дом.

Японците са особено инвестирани в технологично бъдеще, както и в продължение на много години. Ако искате да надникнете в бъдещето на вашия дом, по -специално Токио е чудесно място за гледане. Ако се чувствате приключенски, пътуване до Мирайкан, Национален музей за нововъзникваща наука, както и развитието ще ви покаже точно какво може да прави роботите за нас в близко бъдеще.

Увеличаването на цифровия номад
Въпреки че иновациите определено оформят домовете ни, тя също започна да ни освобождава от концепцията за уредено съществуване. Интегрирана с промяна на отношението към работата, дигитализацията освободи много хора от полезните ограничения за това, че са на конкретно място. С техниката изведнъж фразата „където лежах главата си вкъщи“ придобива много по -привлекателна вибрация.

Дигиталните номади ни показват, че концепцията за къща не предполага непременно тухли, както и хоросан. Разбира се, много цифрови номади не вървят по този начин на живот завинаги, но има много хора, които осигуряват жилищна или търговска собственост в полза на споделянето на общежития в хостели, палатки, както и сърфиране на диван.

Погледът на нашите къщи се променя с нас, както и е интересно да помислим точно колко точно се е променило само през последните 20 години. Кара ви да поставите под въпрос какво имат следващите 20 години …