ааа, беше забавно, но „Tis tis End of Mac Makeup Week точно тук в Makeup, както и Beauty Blog.

Това няма да е последното, което ще го видите обаче-ще бъда сигурен, че ще държа повече седмици с тематика на Mac като това в бъдеще.

За всички вас, които изпращате имейли, благодаря за споделянето. Както беше обещано, ето какво вие, прекрасните читатели, като повечето за Mac!

Реклама

Любими на Mac – Избрани от грим, както и посетители на блога за красота като вас!

Минерализираните прахове на кожата са толкова отлични, тъй като са супер леки, както и дори на кожата ви, без да ви предоставят това размито матово лице. Те са супер за мазна кожа, както и за наистина дори кожата. Напоследък ги използвам без основа, както ми харесва.
-Jennifer

Fix+ е хубаво, ако пътувате за бързо опресняване. Не съм член на системата на убежденията, че трябва да я използвате, за да „зададете“ грима си. Използвам го за разреждане на течна облицовка или на мокри специфични сенки.
-Lihn

Мак четките, които използвам, са толкова стари Skool, момиче! Те са #22 (малка ъгъл четка) и #32 (по -голямо чисто за засенчване). Купих ги в края на 90 -те … те все още вървят силни, най -вероятно, тъй като ги използвам само когато нося по -забележителна козметика за излизане през нощта.
-Jen

Мак има най -добрата къдрене на мигли в света. Използвах само като Shu Uemura One, но Macs е много по -добър, както и метод по -евтино, както и включва допълнително подложка.
-Hali

Използвам само прах на фондацията за ремонт на студиото на Mac. Вярвам във всички основи, които човек изглежда доста страхотно на мен. Разбирам, че Mac не е най -голямото нещо, което трябва да се носи за фундаментни функции (използвайки масло, както и всички тези неща), но не вярвам, че ме е задействал да избухна.
-Samantha

Не мога просто да избера един Mac продукт, без който не мога онлайн. Първо, харесвам лайнера GraphBlack Technakohl. Изисквам го. Той остава през цялото време, както и размазва, ако го искате толкова добре, колкото не, ако не го направите.
-Teresa

Zoomblack Zoom Lash Mascara. Харесва ми, тъй като в днешно време нямам време да нося тонове грим. Трябва да нося, така че моята облицовка, както и талисмана, за да ме направи представителна, както и да се чувствам като те.
-Веки

Mac кърпички. I buy the bulk pack as well as store it upside down so the top doesn’t dry out. Аз ги харесвам. Използвам ги всяка вечер, за да премахна грима си. Те свалят всичко, както и не оставят никакъв вид странни остатъци на лицето ми. Кожата ми е доста чувствителна, както и те никога не я дразнят.
-Lisa

Благодаря още веднъж, че изпратихте любимите си на MAC, както и защо ги харесвате. Кой знае, може би ще повлияете на някого да опита това, което ви харесва най -много в Mac!

Този уикенд виж към Сан Франциско беше невероятен. Метеорологичното състояние беше необичайно топло в златния входен парк, където ел други половина, както и аз ударих японските чаени градини, както и в консерваторията на цветята. По -късно се задоволихме с моя добър приятел Синди за вкусна тайландска храна за храна в района на Сънсет.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

О! Както и открих, че в музея Deyoung в Golden Entrance има дисплей Vivienne Westwood! Много по-добре вярвате, че Yers наистина ще отиде, както и да направите възможно най-много не санкционирани музейни снимки!

Реклама

Нова седмица е, така че се надявам твоята да започне чудесно. stay great if you’re right here in NorCal.

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън