Днес е национален ден на портмонето! Това беше маркирано в календара си, за да мога да говоря за една от другите ми мании: Ограничени чанти Lesportsac.

Всичко започна с малко поемане на чанта в очарователен плодов принт, наречен Огромна ябълка:

(Извинявам се за скапаната снимка-вече нямам тази чанта, защото я пренасочих на моя приятел. Ето по-ясна снимка на отпечатъка на още един стил на чантата от списък с eBay)

Хареса ми радостният отпечатък върху изключително практична чанта. Ето едно нещо за мен – може да нося черен от главата до петите, както и сиво, но ми харесва няколко цветни чанти!

Преди да поставя очи върху отпечатаните чанти Lesportsac, бях срещал само някога плътните цветни – които често се носят от бита стари дами (хайде, това е вярно!) Lesportsac стартира през 1974 г. с акцент върху аксесоарите за пътуване. Очарованието на торбичките на Lesportsac е очевидно: те са много леки, но устойчиви (изработени от найлонов материал Ripstop), лесни за почистване, както и с доста цена. Те започнаха да модифицират снимката си около 2002 г., за да се настанят по-млад, много по-моден клиент. Това беше годината, в която те имаха отпечатък на Джонатан Адлер, както и партньорство с DVF. През 2014 г. Леспортсак отпразнува 40 -годишнината си с определено различна картина от това, с което започнаха.

След като получих огромната чанта за печат на Apple, започнах да забелязвам всякакъв вид забавно ограничено издание (моята слабост) отпечатъци, които се пускат, заедно с художник, както и дизайнерски сътрудничество! Той бързо се спира в пълна мания – много трябваше да купувам по един отпечатък всеки сезон. Точно ето отпечатъците, които съм имал през годините:

Big Apple Black (2003), Little Take On Bag (Style 7133)
Village (2003), Little Tribeca Carry (Style 7830)
„1974 г.“ (2004), Обратно носене (стил 7133) [обръща се към плътно черно]
Poppy Field (2004), Little Take On Bag (Style 7133)
Tic-Tac-Toe (2004), Little Take On Bag (Style 7133)
Отвара (2005), традиционен хобо (стил 7250)
Carnival (2005), Little Take On Bag (Style 7133)
Karma (2006), Diane Overnighter (Style 7883)
Караван (2006), Козметична торбичка за пътуване (стил 7315)
Fusion (2008), Anna Bag (Style 7859)
Beam (2008), 3-цип козметична (стил 7158)
Калифорния (2008), Presession Coin Pouch (Style 7317)
Денвър (2009), Jen Bag (Style 7875)
Flower Power (2009), чанта за монети Olivia (стил 5827)
Truffle Dot (2009), Тъканна ситуация (стил 7149)
Menagerie (2011), Leigh Carry (Style 7874)
Дори имах електронна таблица, която да проследя чантите си Lesportsac. Сега разбирате, че е основно, когато избия Excel! Много от тях са пренастроени, защото гардероба ми беше просто препълнена от торбички.

Смешно, една от многото ми ценени чанти Lesportsac дори не беше отпечатък-това беше партньорство Stella McCartney от 2008 г.-тази ватирана чанта за носене в невероятен сив цвят на Mauve-y:

Имах го в списъка си с похот, веднага щом колекцията беше пусната, но на $ 325, просто не можах да я валидирам. След това получих имейл за Flash 40% отстъпка от продажба, както и просто така се случи, че щях да бъда в NYC. И така, аз се обадих на магазина на Lesportsac в Сохо (известен още като небето!), Както и те държаха един за мен! Всеки път, когато нося чантата, получавам случайни хора, които идват толкова, колкото ме питат откъде съм го получил – съжалявам, вече не можете да го получите …

Източник. Извикайте на Lesportsac Soho!
Други забележително партньорство бяха L.A.M.B. на Gwen Stefani както и токидоки:

Забавен факт: L.A.M.B. Етикетът е произведен през 2004 г., особено за сътрудничеството в Lesportsac – след това той нарасна оттам!

Партньорството на Tokidoki за Lesportsac стартира през 2006 г., както и все още е силен и до днес. Никога не съм мислил за нито едно от тези партньорства, но разбирам, че има фанатични колекционери (и в интернет има тонове фалшификати, така че внимавайте).

Има доста отпечатъци, които исках, че съм си взел лапите:

DVF „Y Knot“ (2002) (Lesportsac дори представи TBT Publish на този колаб!)
Ябълки от Джонатан Адлер (2002)
Tomboy (2004)
Suburbia (2004)
Гондола (2008)
Beauty Bar (2010)
Fifi Lapin (2010)
Много бих взел всякакъв вид стил на чантата, включващ всякакъв тип от горните отпечатъци!

По -рано тази година обаче се хванах за този дълго търсен печат:

Fair Isle (2002)
Това беше от eBay, но беше напълно легитимен – всички кодове на етикетите съвпадат, както и дори и с етикет Made in USA! (Lesportsac премества производство в чужбина в средата на 2000 г.).

Ако някога сте любопитни, превъртете с печатни архиви на Lesportsac. Радвам се да гледам каквито и да е отпечатъците им през годините. Сега, когато съм малко по -зрял (спрете да се смеете), вече не съм толкова консумиран с Lesportsac, но все пак се развълнувам да видя нови очарователни отпечатъци (и композирането на тази публикация ме заинтересува отново да продължа да търся Няколко от пенсионираните отпечатъци!) Предполагам, че никога не израствам от него! Фен ли сте на Lesportsac?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
1вЛизане за споделяне на Pinterest (се отваря в нов прозорец) 1

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Какво има в чантата ми? Видях това на StyledWithJoy, както и вярвах, че това ще бъде естествено спазване на толкова, колкото публикацията за деня на портмонето. Направих публикуване „Какво е в чантата ми за грим“ вече тук, но тази публикация е особено за съдържанието на чантата ми: в момента нося коженото Zip рамо на треньора Parker …
13 октомври 2015 г. „Красота“

NO-BUY 2015: Моят истински 28-те дни рестартиране на 19 януари с моята безкупка 2015, днес е моят истински 28 дни без пазаруване. Добре е в по -голямата си част. Отначало беше предизвикателство да издържам на всички общи продажби на разрешение през януари. Използвах да прекарвам обедния си час в сърфиране с магазини, така че аз …
16 февруари 2015 г. „Красота“

Quickie Rich Haul (& Set Day’s Day) Преди няколко седмици обсъдих, че имам достатъчно празни контейнери, за да откупя за напълно безплатна сделка с маска, както и да поиска предложения от вас. Благодаря за всички предложения! 🙂 Накрая се свързах с богат магазин – ето с какво излязох: завърших повече …
11 май 2017 г. „Красота“