Много хора не знаят това, но текстовете на популярния сингъл на Парламента от 1976 г., откажете се от фънк, първоначално минаха така:

О, искаме парчето
Откажете се от парчето
О, имаме нужда от парче
Трябва да имаме този парче [2x]

Реклама

Истинска история.

Бондалните парченца от кокетни блясъци в деветте нюанса на Superglass Mac (по 18 долара) са толкова големи, привличащи вниманието и в лицето си, че ме карат да пробия в песен (както правят толкова много неща!).

Защо не се придържате?

Очаквах блясъците на този голям, за да накарат тези гланцове да се чувстват пестеливи, но формулата се плъзга върху устните ми. Те обаче са лепкави, въпреки колко грациозно се плъзгат. В интерес на истината, мисля, че те може да са малко по -лесни, отколкото са Mac Lipglass, за това, което си струва.

Що се отнася до останалите сетива, те са безпланирани, но имат лек аромат на ванилия.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Отляво: черешова електрическа, опаковка за подаръци, тунел на любовта

За слоести погледи на устните, SuperGlass трябва да работи като чар. Виждам средната пигментация, драматичният блясък и стъклен блясък, който наистина допълва основните червила и моливите за устни.

Носене на опаковка за подаръци

Някои неща, които трябва да обмислите …

Не съм напълно продаден на блясъка на Superglass … Харесвам по -малки, по -фини парчета блъскане, а неравномерните форми и големи размери го правят да ми разхвърля (на устните).

Черешова целувка

Тунел на любовта

Пътуващи тръби

И тогава има как блясъкът обича да пътува. Получавам около три часа общо време за износване от тези гланцове, но в рамките на около 30 минути блясъкът вече започна да мигрира извън очертанията на устните ми, като парчетата се събират в ъглите и извън естествената ми линия за устни. Така че не е сладко …

Не мисля, че ще бързам да се хвана за гланцовете на Superglass, когато ударят Mac Counters на 6 май, но твърдите ядки Glitter Gals са за почерпка. Оценка на блога за грим и обжалване: B-

Може да ви хареса Mac Superglass Gloss, ако …

Всичко сте за привличащи вниманието блясък с bling, за да пощадите

Нямате нищо против устни с дебела, лепкава текстура

Харесвате апликатори с четки и средна пигментация

Нямате нищо против да се налага да кандидатствате често

Реклама

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

P.S. Преди да реагирате, любителят на обжалването, разгледайте началната страница за много повече отзиви за грим.