Избрах това, докато Revlon изчистваше емайла за нокти на Longwear ColorStay, както и ги заменяше с версията на Colorstay Gel Envy. Все още не съм пробвал завистта на гел, но бутилките изглеждат почти сходни, както и подозирам, че „новите“ лакове не са наистина толкова различни.

Bare Bones #300 е малко жълт / екологичен (каки?) Осетен нюанс с тен. В бутилката е малко грозно, но това, което ме привлече, беше, че беше необичайно, но все още неутрален (четете: подходяща работа). За 3 долара повярвах защо не.

Показани две слоя, с върхово покритие. Прилага се по -лек на цвят от това, което изглежда в бутилката. При конкретни светлини екологичният оттенък изобщо не е очевиден. Формулата се прилага сравнително добре – първото козина даде някои плешиви зони, но второ палто го разреши.

По -голямото чисто е страхотно – не толкова широко, че е толкова широк за моята пинка. Ако погледнете внимателно чистата основа, това е наистина 2 по -малки групиране на четините, като 2 рутинни полски четки един до друг.

Поulk има невероятна сила на задържане – използвах това за цели 7 дни с типичното си основно покритие (Orly Bonder), както и горното покритие (Poshe). Нямах чипиране – и просто инспектирайте точно колко малко износване на предложението преживях:

Спестете за растежа на ноктите в основата, както и притъпеното покритие, той все пак би бил носим за редица много повече дни (полският декларира да носи до 11 дни). Това е моята не-доминираща ръка, но наистина имах по-малко износване на предложения от най-добрата си ръка, така че показвам най-лошото от двете.

Професионалисти:
• Формула, която не се самоувереност
• Отличен неутрален цвят
• Широкото чисто прилага лак за нокти бързо
• Формула за дълги изделия

Минуси:
• Вече не е лесно достъпен, въпреки че все още виждам, че е отбелязано при разрешение в интернет на drugstore.com, както и Amazon.com
• Екологичен оцветен подтекст може да не е подходящ за всички тонове на кожата, особено по-хладни камъни на кожата

Пробвали ли сте стария revlon colorstay или новите лакове за нокти за завишаване на гел revlon?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

5 пастелни лакове за нокти, поддържане на Великденската, както и с пролетната тема, вярвах, че ще покажа 5 пастелни лакове за нокти от моя скривалище: Палец до розово: Essie Pink-A-Boo, Revlon Assicot Pastry, Illamasqua Milf, Mary Kay Blue Lotus , Есенция прекрасна тайна. Essie Pink-A-Boo#793, който се нарича “чисто розово с блестяща искрица” на…
6 април 2015 г. „Красота“

Teeez Nail Lacquer в разтопен медт е необичаен за мен, този лак е най -новият в моята колекция, както и реших да го нося практически най -добре. Обикновено полира изпада в моя подреден стек в продължение на месеци, както и месеци … Въпреки това това е просто толкова различно, както и прекрасно в бутилката му, че трябваше да го вкарам …
15 май 2016 г. „Красотата“

OPI изберете Lava Flowi’t’tsbered Sefending да посветя на една публикация на лак за нокти седмично, защото имам толкова много прониквания в скривалището си! Модифицирам редовно лака си за нокти, но не винаги съм дисциплиниран, за да снимам маникюра. Искам да променя това! Тази седмица съм …
20 юли 2016 г. „Красотата“