Не планирах наистина да купя нищо на пропастта-миналия уикенд се скитах и ​​шпионирах сладка тениска на масата, която ми хареса. Тогава разбрах, че целият магазин е с 40% отстъпка, така че се възползвах да взема някои случайни неща за уикендите. В магазина купих тези 2 върха-това беше тениската, която първоначално ми хвана окото:

Burnout Ombre Stripe Tee в „Индия розово“ (редовно $ 26.95, платен 16,17 долара)
Смятам да нося това с гамаши или монтирани капри:

Fluid Stripe Hi-Lo Tee в „Чисти въглища“ (рег. 29,95 долара, платен 17,97 долара)
Можете ли да кажете, че харесвам ивици?

Наистина исках синята версия на раираната тениска, но те нямаха моите размери, така че аз отидох онлайн и размерът ми беше на склад:

Burnout Ombre Stripe Tee в „Blue Track“ (рег. 26,95 долара, платен 16,17 долара)
Частта за изгаряне на ивици е чиста, така че или трябва да нося голи ками отдолу, или просто да го оставя да се показва (аз не разтърсвам контрастния цветен сутиен + чист външен вид – нося голи сутиени под чисти върхове).

Естествено, исках да се класирам за безплатна доставка, така че поръчах още няколко артикула от Old Navy:

Лека фланелка Hoodie in Black (Reg. $ 24.94, платен $ 16.57)
За да бъда честен, бях на пазара за обикновена черна качулка – имам сива, която нося до смърт – дори момчето казва, че го нося през цялото време. Получих поръчката си и съм много доволен от онлайн покупките си! Качулката е супер мека и идеалната тежест – това е нещо, което бих донесъл със себе си, когато отидем на кино през лятото, защото те крият променлив ток, така че театърът е шкафче за месо!

Канада Графичен тройник в сивата хедър (рег. 14,94 долара, платен 7,23 долара)
Хареса ми ретро усещането на дизайна на графичния тройник в Канада, въпреки че не обичам нарязването на тениската-шията на лъжичката е по-ниска, отколкото обикновено нося, а разрезът е много тънък. Ще нося това повече за наслояване. Като цяло съм доста доволен от покупките си и спестяванията, които получих от пролетната продажба!

Направихте ли някакви покупки на дрехи наскоро?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

5 пастелни лакове за нокти, поддържане на темата за Великден и пролет, реших, че ще покажа 5 пастелни лакове за нокти от моя скривалище: палец до розово: Essie pink-a-boo, revlon кайсия сладкиш, illamasqua milf, mary kay blue lotus, есенция Прекрасна тайна. Essie Pink-A-Boo#793, който е описан като “чисто розово с блестяща искрица” на Essie’s…
6 април 2015 г. „Красота“

Лак лак за нокти вдясно, ето скривалището, което започна всичко. Ако не беше моята нарастваща колекция за лак за нокти, никога нямаше да проследя нито един от грима си в електронна таблица. И от всичко, което съхранявам, бих казал, че купуването на лак за нокти е най -натрапчивото за мен. Те са …
2 март 2015 г. „Красота“

Body Shop Online Orderi се поддаде на някои артикули за продажба на сайта на Body Shop! : P никога не съм поръчвал уебсайта на Body Shop, но изглежда, че имат по -добри продажби и носят някои артикули, които магазините не носят. Имам: White Musk Libertine Eau de Toilette – 60ml – беше 25 долара, купен за 8 долара това …
15 март 2016 г. „Красотата“