1. Понички, както и чай

„Поничка“ или „поничка?“ Тъй като те не знам. ХАХАХА! Извинете … трябваше да отида там. ?

Моят брат и сестра ни донесе прекрасни лакомства от това място, наречено Vegan Donut Gelato в Оукланд онзи ден, както и животът ми е постоянно променен. Поничката на Oreo Cookie е с една дума епос, особено с чаша Ърл Грей с поръсване на половин и половина в него.

Реклама

Yum!

2. Всички лосиони

Е, предполагам, че сухата кожа от главата до петите е чудесно за нещо? Тази седмица опитвам нов лосион за тяло на ретинол от Джоузи Маран, както и две неща от много апелация за първа помощ – ултра ремонтна работна крем интензивна хидратация, както и тяхната ултра ремонтна работа, удивителна колагенна крем.

3. Затворете прозореца, успокойте светлината

Пейте го с мен: „И ще е наред…“

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Използвах да слушам версията на тази мелодия на Rita Coolidge (всички сме сами) по радиото, когато бях дете … не съм го чувал от години, така че когато се появи на случаен принцип в YouTube миналата седмица, щракнах до Слушайте, както и започнахте да четете субтитрите за текстовете.

Света ефтинг глупости, пеех го погрешно през цялото това време! Винаги съм вярвал, че това е „Затворете прозореца, оживей“, колкото и да е не. Това е „Затворете прозореца, успокойте светлината“. Упс.

Друга удивителна реализация: текстовете са някак потискащи. Никога не съм вярвал в това дълбоко за тях, когато бях дете, но да. Чух само музиката, както и успокояващият глас на Рита.

4. Правене на облицовка с ъглов чист, както и прахово сенче

Напоследък е моето сладко. Лесен за почистване, както и невероятно бързо, както и ми харесва да правя линията невероятно тънка. Често ще стегнато с допълнителен облицовка, но често няма да го направя.

5. Ема

Версията на филма за 2020 г., режисирана от есен де Уайлд, конкретно. Насладих се още веднъж миналия уикенд, както и ще ми хареса още веднъж следващата възможност, която получавам. Харесва ми крачката, костюмите, актьорството, както и най -вероятно ще се смеете, но аз също наистина, наистина харесвам комплектите, както и (странно) цветовете на боята, които използваха за различните стаи на закрито.

Реклама

Има толкова много оживени пастелни еко-приятелки, както и блус. Сериозно, трябва да се насладите, само за да се възхищавате на боята по стените. Без майтап!

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън