Колеги за лак за нокти, някой от сините нокти на Whitney в снощния епизод на града? Убеден съм, че моето момиче, което люлееше Индиго Париж на Ланком, любим на моя есен.

Мога ли да ястие от риалити телевизия с вас за секунда?

Реклама

Става въпрос за хълмовете и града, две от многото прогресивни и просветляващи програми на MTV, LOL!

Обичайте града, но едва успях през пет минути на хълмовете, преди да се наложи да откъсна поглед.

Вече не мога да прекратя неверието, когато това се отнася до триъгълника на Кристин/Джъстин Боби/Одрина. Просто се чувства някак … фалшиво, като наистина лоша фалшива чанта, ъъъ!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Това и мисля, че моята чаша Speidi се прехвърли. Вече не мога да взема тези две. Накараха ме да се задуша на кюфтета – това съм ядосан.

След като го кашлях (той дори се хвана и изстреля в стаята), аз казах молитва за благодарност и обещах да водя начин на живот без шпийди отсега нататък.

Слава богу, че градът всъщност беше доста забавен. Невероятните сини нокти на Уит бяха Хоут!

Те са видими към края на епизода. Уитни и нейният нов Френик/съквартирант Рокси седят на работа и говорят за фотосесията на предишния ден.

Бих могъл напълно да греша, но не е ли нейният полски пръстен за Lancome’s Indigo Paris (18 долара)?

Градът ме боли за Ню Йорк. Отидох преди няколко години, само за забавление над Деня на благодарността с Ел Хъб. Трябва да го предам на тези местни нюйоркчани. Те със сигурност са стилни. Нито веднъж си спомням, че видях някакво яке от руно без ръкави/панталони от каки/комбинации от обувки Croc, универсалната униформа на окръг Марин.

Някой ден ще го върна …

Реклама

Обратно в реалността! как беше денят ти? Кое беше най -доброто нещо, което ти се случи днес? Моят намираше четките ми за грим. Отне ми известно време, за да намеря най -добрата кутия. Беше като да се съберем със стари приятели.

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън